Kliknij, aby zobaczyć więcej produktów.
Nie znaleziono produktów.
Filtruj według
Filtruj według
Cena
  • 33,00 zł - 34,00 zł

Ostatnio oglądane
Brak przedmiotów

Testowanie jakości mleka – szybka kontrola parametrów surowca

Testowanie jakości mleka to kluczowy etap przyjmowania surowca i kontroli w produkcji. Dostępne metody obejmują sprawdzenie kwaśności (test alkoholowy), organoleptykę (zapach, smak), test redukcji błękitu metylenowego (MBRT), liczbę komórek somatycznych (SCC), obecność antybiotyków, czy analizę składu: tłuszczu, białka, laktozy. Nowoczesne rozwiązania, jak przyspieszone metody mikrobiologiczne czy analizatory, pozwalają na szybką ocenę mleka już w mleczarni, co zapewnia bezpieczeństwo i efektywność produkcji.

Czytaj więcejPokaż mniej
Filtruj według
34,00 zł (brutto)

Płyn do oznaczania liczby komórek somatycznych w mleku. Wskazuje stan wymienia i strzyków długo przed zmianami. Pojemność 1 litr. Test do wykrywania mastitis umożliwia wczesne i pewne rozpoznanie zapalenia wymion poprzez analizę komórek somatycznych w każdej ćwiartce wymienia.

Menu

Home

Ustawienia

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Cookies

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie . Wykorzystujemy również pliki cookie stron trzecich w celu ulepszenia naszych usług, analizy a nastepnie wyświetlania reklam związanych z Twoimi preferencjami na podstawie analizy Twoich zachowań podczas nawigacji.

Zarządzanie plikami cookies

O Cookies

Pliki cookie to niewielkie pliki tekstowe, które są zapisywane na komputerze lub urządzeniu mobilnym przez strony internetowe, które odwiedzasz. Służą do różnych celów, takich jak zapamiętywanie informacji o logowaniu użytkownika, śledzenie zachowania użytkownika w celach reklamowych i personalizacji doświadczenia przeglądania użytkownika. Istnieją dwa rodzaje plików cookie: sesyjne i trwałe. Te pierwsze są usuwane po zakończeniu sesji przeglądarki, podczas gdy te drugie pozostają na urządzeniu przez określony czas lub do momentu ich ręcznego usunięcia.